SMS

För att underlätta och möjliggöra snabb kommunikation så har vi upprättat några olika SMS-grupper. Vi önskar helst att alla går med i de grupper som är relevanta för dem. Det gör att vi snabbt kan få ut information om det skulle vara något, t ex inställda träningar och dylikt. Det ger även er möjligheten att skicka frågor där det är större chans till snabbt svar.

All information kommer så klart även att publiceras på Facebook och Twitter men vi rekommenderar dessa grupper för snabbast flöde.

Information för barngrupp

Denna grupp är för att informera om saker gällandes för barngruppen. Har ni funderingar om barnträningen så går det bra att skicka till denna grupp. Det är även denna grupp som kommer att informeras om det dyker upp några akuta förändringar. För att gå med i denna grupp så kan du endera gå till denna sida: http://smsgrupp.se/join/ubhtmtbgbu eller SMS:a följande till 72120:

cmd join ubhtmtbgbu dittnamn

Information för vuxengrupp

Denna grupp är för att informera om saker gällandes för vuxna. Har ni funderingar om vuxenträningen så går det bra att skicka till denna grupp. Det är även denna grupp som kommer att informeras om det dyker upp några akuta förändringar. För att gå med i denna grupp så kan du endera gå till denna sida: http://smsgrupp.se/join/pytegdeaxq eller SMS:a följande till 72120:

cmd join pytegdeaxq dittnamn