Start av vårterminen 2021

På grund av de speciella omständigheter som råder i och med pandemin vi befinner oss i så blir terminstarten lite annorlunda denna gång. Vi som förening har en del förhållningsregler vi måste följa för att förhindra smittspridning.

Vi behöver t ex anpassa träningsgrupper efter hur stor lokalen är. Detta leder till att vi kommer att göra smågrupper som tränar en dag i veckan och vill man komma och träna så behöver man anmäla det till oss först (t ex kontaktformuläret här på hemsidan eller telefon 072 - 229 86 80) så att vi kan sätta in i en grupp. (Bara första gången, därefter är det samma grupp som gäller.)

Har ni redan anmält intresse men inte vet vilken grupp ni ska vara i? Använd kontakformuläret, maila [email protected] eller ringa/smsa 072 - 229 86 80 så får ni veta vilken grupp ert barn tränar.

En annan stor förhållningsregel vi behöver följa är att det är endast för barn och ungdomar födda 2005 eller senare som träningen är öppen före. Tyvärr så är det alltså fortsatt stopp för vuxenträning.